Te is tudsz festeni!

Szakadj ki a mókuskerékből és fess velünk! Sikerélményed lesz minden előzetes festő tudás nélkül! Próbáld ki vagy add ajándékba! 😊

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékozz élményt! Lepd meg szeretteidet otthoni élményfestéssel! Akár Last Minute ajándéknak is szuper, mivel pár perc alatt megveheted és már adhatod is ajándékba. Az ajándékozott fél évig tudja beváltani az utalványt egy olyan otthoni festésére, amit ő választ ki, így garantáltan tetszik neki is.

OTTHONI FESTÉS

Fesd meg repertoárunk képeit otthonod kényelméből, saját tempódban, amikor Te szeretnéd. Dobozban kapsz vásznat, festékeket, keverőtálat és egy fotót az elkészítendő alkotásról. Ecseteket és festőállványt is rendelhetsz. Hozzáférést kapsz egy oktató videóhoz, amin instruktorunk lépésről-lépésre megmutatja, hogyan fesd meg a képet. Próbáld ki, sikerülni fog Neked is!

ÉLMÉNYFESTÉS KISCSOPORTBAN

Kapcsolódj ki és lazíts kiscsoportos élményfestéseinken! Lépésről-lépésre mutatjuk hogyan fesd meg az általad választott képet, amivel feldobhatod szobád falát vagy akár ajándékba is adhatod. Nem kell előzetes gyakorlat, kezdőként is sikerélményed lesz! Minden szükséges eszközt biztosítunk, ami a festéshez és a jókedvhez szükséges.

SZÜLINAPOK, CSAPATÉPÍTŐK, LÁNYBÚCSÚK

Szeretnél egy jó hangulatú estét eltölteni barátaiddal? Hívd el őket egy zártkörű élményfestésre, ahol csak Ti lesztek jelen és az Oktogon Stúdió instruktorai. Válasszátok ki a számotokra legjobban tetsző képet repertoárunkból és fessétek meg együtt! Garantáltan jól fogtok szórakozni! Részletekért keressetek e-mail-ben!

Ismerkedj meg csapatunkkal

Intro picture.

Bea

Stúdióvezető

Sikerélmény, önmagad megismerése, fejlesztése, a rácsodálkozás büszke érzése, hogy jé, ezt is tudom. Mindezt egy csokorban szeretném Neked átadni az élményfestéseinken. Coach, tréner és angoltanár vagyok. Nemrég még én sem tudtam magamról, hogy milyen szuper képeket tudok alkotni és hogy a festés mennyire feltölt és pozitív hatással van lelki egészségemre. Szeretném, hogy Te is megtapasztalhasd ugyanezt, ezért született meg az Oktogon Stúdió, ahol élményfestő foglalkozásokon instruktoraink mellett én is segítek Neked felfedezni, átélni a tanulás és a művészet által nyújtott örömet.
Gyere, fess velünk, Neked is biztosan menni fog!

Intro picture.

Enikő

Instruktor

Tervezőművészként szereztem Mester Diplomámat, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil/ bőr szakán. Cipő és kiegészítő tervezéssel foglalkozom, ahol a divat és képzőművészet egyesítésének témája érdekel. Emellett rajzot és festést tanítok, ahol kifejezetten szeretek kezdőkkel foglalkozni, olyanokkal, akik bizonytalanok magukban. Jó érzés támogatni őket - de bárkit! - az önkifejezésben. A festés, az önkifejezés egy csodálatos formája, jó eszköz arra, hogy kikapcsoljunk és fantáziánkat elengedjük. A festés pozitív élettani hatásai között látom azt, hogy korhatár nélküli - akár idősebb korban is visszavezet minket a gyermeki énünkhöz, kisgyermekként fejleszt és lelkesít. Ez fogott meg az élményfestésben is. Szabadon, közösen alkotni egy térben, de segítséggel, ami végigvezet bennünket a folyamaton, hogy végül egy kész művel térhessünk haza, akár magunknak, akár ajándékba készítve.
Hiszem, hogy a rajz, festés, a művészet örömének átélésén túl, segít a mélyebb önismeretben, stresszlevezető és felszabadító is egyben.

Intro picture.

Vivi

Instruktor

Egészen kicsi korom óta, amikor csak lehetett rajzoltam, festettem, mindig örömet szerzett nekem, felszabadított, kikapcsolt. Így van ez ma is. Festés közben az ember kicsit kiszakad a mindennapokból, meditál. Ez az az élmény, ami szerintem az élményfestő foglalkozásokat különlegessé teszi, ezt szeretném átadni, megosztani instruktorként a résztvevőkkel.

Intro picture.

Merci

Instruktor

Több mint 6 éve foglalkozom festészettel, rajzolással. Már gyerekként is nemzetközi elismerést szereztem, mint festő. Számomra a festés mindig a lelki békét jelentette a szürke hétköznapokban. Hogy miért is fess velem?! Nos, elsősorban azért, hogy ha te is szabadon szeretnéd értelmezni az adott képet, illetve ha önmagadra szeretnéd formálni, mert Nálam nincsenek kötöttségek. A festés fejleszti az önreflexiót is. A festés mellett a másik szenvedélyem a sport, azon belül is a Pilates. Olyan foglalkozásokat is tartok, ahol a festészetet és a Pilatest ötvözzük. Kíváncsi vagy? Akkor mindenképp tarts velem! Szeretettel várok mindenkit az élményfestésekre!

Kapcsolat

Foglalkozások helyszíne
Budapest 1065, Révay u. 14. 2. em. 32-es kapucsengő.
Telefon
+36-70-22-88-052 Hétfő - Péntek, 9:00-20:00